Green Eggsperience

U kunt vanaf nu op ons mooie en gezellige Heidelust terras BBQ-en op moderne gastronomische wijze. Wij hebben een prachtige buitenkeuken gebouwd waar u live kunt genieten van de chefs die voor u grillen op een Green Egg XL en op een stoere saté-BBQ.

Zittend aan de keukenbar krijgt u de lekkerste gerechtjes voorgeschoteld die bereid zijn op hete kolen. Op verzoek combineren wij dat met spectaculaire cocktails. U zit redelijk beschut dus zelfs bij een spatje regen kan uw feestje gewoon doorgaan. Omdat wij uw feestje graag ‘op maat’ verzorgen, kunt u zelf uw arrangement samenstellen.

U kunt bij ons terecht voor de Green Eggsperience vanaf 15 personen.


Dunne koude plakjes Dry aged runderstaartstuk gegaard op de Green Egg, met een salsa van BBQ veggies, en crème van eidooier.
klein €8,00 groot €13,50

Op de Green Egg getoaste foccacia belegd met auberginekaviaar en dungesneden Serranoham.
klein €5,00 groot €8,50

Mini hamburger met Briochebroodje en BBQ saus
€5,00

6 spiesjes kip,- rund of varkenssaté geroosterd op onze stoere satégrill met boemboe ketjapsaus en begeleidend garnituur (atjar, kroepoek, friet en salade)
€17,50

Hollandse lamsracks, zacht gegaard met aromaten en daarna geroosterd op de Green Egg, geserveerd met ratatouille, rozemarijnjus en frietjes €19,50

Grainfed dry aged Black Angus staartstuk, zacht gegaard met aromaten en daarna in zijn geheel geroosterd op de Green Egg, geserveerd met groentestoof, rode wijn jus en frietjes €23,50

Grainfed dry aged Black Angus rib eye zacht gegaard met aromaten en daarna in zijn geheel geroosterd op de Green Egg, geserveerd met groene groentes, rode wijn jus en frietjes €26,00

½ kreeft geroosterd op de Green Egg met ruim basilicumboter, vers gedraaide tagliatelle en rucola-tomaatsalade €24,50

¼ ananas geroosterd op de Green Egg met karamel, specerijen en romig vanille ijs €8,00

Afhankelijk van het aantal gasten en aantal gangen valt er altijd te praten over een aantrekkelijke arrangement prijs

Big Green Egg, het ‘groene ei’ uit Amerika, wint aan populariteit. En dat begrijpen we. Deze fantastische outdoor kitchen kan meer dan vlees grillen alleen; de Big Green Egg is een oven, bakplaat en barbecue in één! Het idee voor deze kogelvormige alleskunner is overgewaaid uit Japan, waar de zogenaamde kamado, een afgesloten oven of kookpot van keramiek, al eeuwenlang wordt gebruikt om in te koken. Keramiek is bestand tegen hoge temperaturen en staat bekend als perfecte warmtegeleider. De Big Green Egg wordt vervaardigd uit een speciaal soort keramiek, dat ook wordt toegepast in de ruimtevaart. De beste materialen dus, voor het beste resultaat.

Brasserie Heidelust

Je bent elke donderdag tot en met zondag vanaf 4 uur welkom (op zondag twee uur eerder) op de Kampdijklaan 80 in Vught.
Mailen kan naar lekkereten@heidelust.nl En we zijn telefonisch bereikbaar op 073 8449000 (acht, vier, vier, negenduizend).
We kijken er naar uit je binnenkort te zien.