Dé feestlocatie van Vught

Heidelust beschikt, direct achter de Brasserie, over twee zalen die u privé kunt boeken. De beide zalen kunnen ook gekoppeld worden en via openslaande deuren bereikt u vanuit de zalen het heerlijke terras. Al met al een heerlijke ruimte voor een trouwfeest, feest, verjaardag of receptie. Wordt het écht een groot feest, dan kunnen we ook de wand tussen de brasserie en de zalen wegschuiven. Op die manier creëren we een enorme ruimte waar u met honderden kunt feesten 


Zaalverhuur

Heeft u iets te vieren, een grote verjaardag, bruiloft, jubleum, of juist iets te betreuren (condoleance) dat bieden we u hier een fraaie privé-ruimte. Uiteraard zorgen wij vanuit de bar en keuken van Heidelust dat het u aan niets ontbreekt. Vraag naar de vele mogelijkheden en arrangementen. En ook als u wilt vergaderen in Vught, zijn deze zalen bijzonder geschikt. We zorgen dan voor een zakelijke aankleding, een beamer etc.
Vraag naar alle mogelijkheden.


Bruiloft in Vught

Heidelust is de optimale locatie voor een trouwfeest. Fantastisch eten, een flexibel in te delen ruimte met heel veel sfeer, een terras voor als het weer het toelaat en een team dat u op alle manieren wil helpen om van deze dag écht iets heel bijzonders te maken. Laat ons meedenken over uw trouwfeest! Samen kijken we wat er kan en wat het kost. Een diner? Borrelhapjes? Een walking dinner? Of juist een buffet? Alles is hier mogelijk.

De gasten kunnen hier gemakkelijk komen en ook heel gemakkelijk parkeren. U kunt met uw gasten bovendien ook nog gebruik maken van het toprestaurant ’t Misverstant dat maar één deur verder is. Wij gaan van uw trouwdag een feest maken.


Brasserie Heidelust

Je bent elke donderdag tot en met zondag vanaf 4 uur welkom (op zondag twee uur eerder) op de Kampdijklaan 80 in Vught.

Mailen kan naar lekkereten@heidelust.nl En we zijn telefonisch bereikbaar op 073 8449000 (acht, vier, vier, negenduizend).

We kijken er naar uit je binnenkort te zien.